Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Dincolo de ratiune" by Valerie Bowman # Book PDF Kindle ePub Free

Dincolo de ratiune

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Dincolo de ratiune
  • Author : Valerie Bowman
  • Release Date : January 13, 2017
  • Genre: Erotic Romance,Books,Romance,
  • Pages : * pages
  • Size : 2134 KB

Description

SERIA „MIRESE NEASTÂMPÄ‚RATE”
Domnișoara Jane Lowndes este o adevărată intelectuală. Este convinsă că dacă reușește să reziste presiunilor părinților ei de a se căsători, va deveni o adevărată celibatară și cândva va putea să organizeze reuniunile intelectuale la care visează. Până la urmă, nici un bărbat nu își dorește o asemenea soție.

Lordul Garret Upton este un adevărat burlac nepăsător. A supraviețuit războiului, iar acum că s-a întors la Londra, are de gând să se bucure din plin de viață. Căsătoria nu face parte din acest plan, în mod cert. O cunoaște pe domnișoara Lowndes de ani buni, și au polemizat adesea. Planul cel mai recent al lui Jane de a-și inventa o însoțitoare fictivă nu îl privește sub nici o formă... până când dorința ei de a se implica în cel mai recent scandal devine o problemă personală.
Când Garret È™i Jane se sărută din greÈ™eală la un bal mascat organizat cu ocazia unei nunÈ›i, antipatia lor reciprocă se schimbă radical. Iar când o văduvă intrigantă care ar face orice să pună mâna pe Garret plănuieÈ™te să-i È›ină la distanță unul de celălalt, oare dorinÈ›a lor reciprocă va fi puternică decât planurile lor de a-È™i păstra independenÈ›a? 
 


Download Free Books "Dincolo de ratiune" PDF ePub Kindle